Huur PV-systemen

Huur PV-systemen
Terug naar Oplossingen

Verduurzaam met zonnepanelen

Staat u voor de uitdaging om te verduurzamen? De keuze voor zonne-energie bezorgt u een stabiele opbrengst uit zonnepanelen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor deze te (laten) plaatsen op een plat dak of op hun terrein. Hiervan plukken zij de vruchten in de vorm van groene energie voor het hele bedrijf en een stabiel rendement. Maar verduurzamen door het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak brengt ook investeringsdruk met zich mee. Daarom gaan wij nog een stap verder: alle uitdagingen bij het verduurzamen van uw gebouw nemen wij voor onze rekening.

Opbrengst uit zonnepanelen zonder kosten

Wij begrijpen welke uitdagingen de energietransitie voor bedrijven met zich meebrengt. Daarom bedenken wij innovatieve oplossingen, zorgen wij voor de financiering en nemen wij de risico’s van u over. Wij maken zonnepanelen voor bedrijven financieel zó aantrekkelijk, dat niets doen eigenlijk geen optie meer is. Wij verduurzamen gratis uw energievoorziening en helpen u direct te besparen op uw ‘grijze’ energierekening.

Betrouwbare partner voor zonne-energie

Sunbound is een turn-key projectontwikkelaar van PV-systemen op daken en terreinen. Wij maken de energietransitie betaalbaar en geven u een stabiel rendement uit zonnepanelen. Dit doen wij door risicodragend in te stappen en zowel de engineering, realisatie, exploitatie én financiering van zonneparken op daken en terreinen te verzorgen. Wij investeren bovendien niet alleen in PV-systemen, maar ook in laadpalen, opslag, slimme software en infrastructuur. Onze kracht is dat wij alle kennis en expertise in eigen huis hebben. Hierdoor heeft u te maken met één betrouwbare partij met een bewezen staat van dienst. Wij hebben ruim 145 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en exploiteren van installaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Ik wil meer weten over de huur van pv-systemen
Onze klanten
  • 4e Gymnasium
  • Bouwinvest
  • Koninklijke Dekker
  • Schiphol Amsterdam Airport
  • STC Waalhaven
  • D.J. Middelkoop & Zn.
  • peinemann_logo.png
Onze partners
croonwolter&dros | TBI
switch energy
TBI
ASN Bank
Hollanddak
Loyens & Loeff
Ontvang onze nieuwsbrief

Abonneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven

Whitepaper SUNBOUND

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van SUNBOUND? 

Download onze whitepaper