Energielabel C

Energielabel C
Terug naar Oplossingen

Uw bedrijfsgebouw zonder investeringskosten naar energielabel C

De overheid stelt energielabel C voor kantoren en ander commercieel vastgoed verplicht voor het jaar 2023. Gebouweigenaren staan hierdoor voor de uitdaging om hun vastgoed te verduurzamen. Het opwekken van groene energie door zonne-energie is een manier om energielabel C te halen. Dit levert op de lange termijn ook rendement op, maar het ontwerp, plaatsing en beheer brengen op korte termijn kosten en ook risico's met zich mee. Wij helpen gebouweigenaren door deze obstakels weg te nemen en een aantrekkelijke alles-in-één-oplossing te bieden.

Labelverbetering én groene stroom voor pand en elektrische voertuigen

Sunbound maakt groene energie betaalbaar en gemakkelijk. Met ons haalt u energielabel C én geniet u ook nog eens een zeer goed rendement. In ruil voor het aan ons verhuren van uw dak voor het plaatsen van een PV-systeem voor een periode van vijftien jaar, betalen wij een jaarlijkse vergoeding uit. Desgewenst kunnen wij deze ook in één keer met u verrekenen. Maar dit is nog niet alles: met de opbrengst van het zonnepark voorziet u uw bedrijf én de elektrische voertuigen aan laadpalen bij het gebouw van 100 procent groene stroom. De energielabel verplichting van de overheid hoeft voor u zeker niet verkeerd uit te pakken!

Maak met ons uw energietransitie betaalbaar

Ons doel is het courant houden van vastgoed en het betaalbaar maken van de energietransitie voor gebouweigenaren, door een stabiel rendement uit zonnepanelen. Als turn-key projectontwikkelaar van PV-systemen op daken en terreinen stappen wij risicodragend in en verzorgen alles: van financiering tot engineering, realisatie en exploitatie. U hoeft verder niets te doen, niet te investeren en ook de risico's nemen wij voor onze rekening. Wij investeren bovendien niet alleen in PV-systemen, maar ook in laadpalen, opslag, slimme software en infrastructuur. Alle benodigde kennis hiervoor hebben wij zelf in huis. U heeft hierdoor te maken met één vertrouwde en professionele partij voor het verduurzamen van uw pand.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Ik wil meer weten over labelverbetering
Onze klanten
  • 4e Gymnasium
  • Bouwinvest
  • Koninklijke Dekker
  • Schiphol Amsterdam Airport
  • STC Waalhaven
  • D.J. Middelkoop & Zn.
  • peinemann_logo.png
Onze partners
croonwolter&dros | TBI
switch energy
TBI
ASN Bank
Hollanddak
Loyens & Loeff
Ontvang onze nieuwsbrief

Abonneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven

Whitepaper SUNBOUND

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van SUNBOUND? 

Download onze whitepaper