Dakvervanging

Dakvervanging
Terug naar Oplossingen

Een nieuw dak én zonne-energie, zonder kosten

Een goed dak bespaart u veel hoofdpijn. Kosten bij lekkages of onderhoud kunnen snel oplopen, zeker als het gaat om grote oppervlaktes. Geld dat u, eerlijk is eerlijk, liever ergens anders aan besteedt. Denkt u na over het vervangen van uw dakbedekking? Dan bieden wij u een financieel aantrekkelijke oplossing. Wij nemen deze kosten voor onze rekening en in ruil daarvoor plaatsen we zonnepanelen op uw dak. Hierdoor heeft u niet alleen weer een goed dak, maar ook nog eens een duurzaam gebouw met 100 procent gegarandeerde groene energie voor uw bedrijf en elektrische voertuigen.

Alles-in-één-oplossing voor uw dak

Sunbound biedt een groene, duurzame, alles-in-één-oplossing voor uw dak, inclusief garanties en verzekeringen voor de looptijd van 15 jaar. Stelt u het dak van uw bedrijfsgebouw beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen, dan is het vervangen van dit dak vaak kosteloos. Een direct financieel voordeel. Daardoor bent u direct voor een lange periode 'onder de pannen', met een optimaal functionerend dak met al het bijkomende onderhoud, veiligheidsmaatregelen en garanties. En dit allemaal door één vertrouwde, professionele partij uitgevoerd.

Financiele oplossing voor dakvervanging

Als turn-key projectontwikkelaar van PV-systemen op daken en terreinen maken wij de energietransitie betaalbaar voor gebouweigenaren. Dit doen wij als ontwikkelaar en belegger van zonnestroominstallaties. Wij betalen een jaarlijkse vergoeding voor het huren van daken. Bij het vervangen van bijvoorbeeld bitumen of kunststof dakbedekking kunt u ervoor kiezen uw vergoeding hiervoor in te zetten. Bijkomend voordeel: een deel van de opgewekte groene energie kunt u voor eigen gebruik inzetten. Zo krijgt u meerdere voordelen in één oplossing: 1+1=3.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Ik wil meer weten over dakvervanging
Onze klanten
  • 4e Gymnasium
  • Bouwinvest
  • Koninklijke Dekker
  • Schiphol Amsterdam Airport
  • STC Waalhaven
  • D.J. Middelkoop & Zn.
  • peinemann_logo.png
Onze partners
croonwolter&dros | TBI
switch energy
TBI
ASN Bank
Hollanddak
Loyens & Loeff
Ontvang onze nieuwsbrief

Abonneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven

Whitepaper SUNBOUND

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van SUNBOUND? 

Download onze whitepaper